Faq

Frequently Asked Questions

Voor de meeste mensen kent de betonwereld vele geheimen. Daarom hebben we de belangrijkste en meest gestelde vragen én antwoorden overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Een monoliet betonvloer, een gepolierde betonvloer, een gevlinderde betonvloer… We krijgen vaak de vraag: ‘wat is nu het verschil?’ Het antwoord is simpel: er is geen verschil echter met een Ruwstort is dat een compleet ander verhaal een ruwstort word dus niet machinaal behandeld en is de kans groter opscheurvorming in te toplaag vaak word er een ruwstort toegepast als er nog een andere vloer overheen komt.

Door het vlinderen van de betonvloer creëren we een sterke, gladde en verdichte toplaag. Omdat de betonvloer in combinatie met deze toplaag één

Hierin zijn wij vrij breed en kunt u altijd bellen voor de opties weet wel kleur vloeren hebben wel een ander prijskaartje

Gemiddeld zeggen wij altijd om de 1e 2 dagen lekker de vloer met rust te laten , en officieel niet te bouwen voor 28 dagen vooral puntbelasting is erg ongemakkelijk voor de vloer de 1e weken.

Wij geven 3 jaar garantie op de vloer echter kunnen wij geen garantie bieden op weersinvloeden op de vloer/scheurvorming omdat wij met een Cementgebonden product werken .

Wij staan voor onze vlakheid van de vloer en mooie afwerking naar wens.

Hi, How Can We Help You?